21.11.2015 by Tämän kylän homopoika  | 

 

 

Nikke Ankara Radio Suomipopilla.

Lähinnä katoamisestaan tunnettu rap-tähti Nikke Ankara vieraili Radio Suomipopilla. Ankara osoitti nokkeluuteen perustuvat improkykynsä homottelemalla Roope Salmista.

Radio Suomipopin Kimmo Sainio oli haastanut Roope Salmisen räppi-battleenNikke Ankaran kanssa. Roope Salminen ei kuitenkaan suostunut, vaan ilmoitti bättläävänsä toisella kertaa isommin. Nikke bättläsi Salmisesta siis yksinään, mikä on jo se vähän hassua.

Muuten Ankaran räpäytys oli hyvin tylsää ja tavallista: riimittely oli luokkaa näpäyttää-räpäyttää. Viimeinen rivi kuitenkin vähän pudotti:

”Nikke on niin kermanen / sä oot niin homo jätkä, ett sun pierut haisee spermalle.”

Battlen lopuksi Nikke Ankara nauraa hörötti uskomattoman hauskalle riimilleen yhdessä juontaja Kimmo Sainion kanssa. Tota, mitä täs just tapahtu? Ai kauhee, Katri Helenaa lainatakseni puhelinlangat laulaa, sai Sainio naurunhörötyksen väliin sanottua.

Sainion räppiä edeltänyt kommentti kuulostaa jälkikäteen aika hauskalta: ”näin se vaan onnistuu, kun on lahjakkuutta”. Uskomattomia kykyjä, tosiaan.

Rap battlen tarkoitus on toki pyrkiä heittelemään henkilökohtaisia solvauksia. Jonkinlaista nokkeluutta ja edes pientä älyä voisi kuitenkin odottaa. Ei ole räppärin kyvyissä ihan hirveästi kehumista, jos suurin nokkeluus loukata toista on haukkua homoksi. Osoittaa täydellistä harkintakyvyttömyyttä ja typeryyttä, jos kokee, että tuon tasoinen juttu sopii suoraan radiolähetykseen. Voin nimittäin kertoa, mihin se sopii. Se ei sovi minnekään.

Tällaista on siis ainakin viime vuosina kuunnelluimman kanavan asemassa olevan Radio Suomipopin hauska ja hyvä maku. Radio Suomipop vielä kehui Twitterissä räppiä ”upeaksi freestyleksi”. Luojan kiitos en kuuntele radiota. Nyt ei voi kuin harmitella sitä, että Nikke Ankara on ilmoituksistaan huolimatta jatkanut musiikintekoa. Aivan kaikkien päihdeongelmaisten terapiatöistä kun ei selvästikään ole julkaistavaksi.

http://blogit.image.fi/tamankylanhomopoika/