Uuden tutkimuksen mukaan naisista saattaa löytyä enemmän bi-uteliaisuutta, kuin arvaakaan. Näin ainakin väittää uusi, Journal of Personality and Social Psychologyn julkaisema tutkimus Women's Health-sivuston mukaan.

Tutkijat pyysivät yli kolmeasataa, joko heteroksi tai lesboksi itsensä kokevaa naista katsomaan eroottisia videoita. Videoilla esiintyi sekä naisia että miehiä. 

Tutkijat tarkkailivat apuvälineiden avulla, mihin kohtaan ruutua naisten silmät olivat suuntautuneet, ja olivatko heidän pupillinsa laajentuneet siitä, mitä he näkivät.

– Totesimme, että naiset, vaihtelevassa määrin, kiihottuivat merkittävästi videoilla esiintyvistä naisista, kertoo tutkimusta johtanut tohtori Gerulf Rieger lähteen mukaan.

Niin kiinnostavia kuin nämä havainnot ovatkin, tutkimuksen tuloksilla on joitakin rajoituksia. 

Tutkittavista naisista suurin osa oli kouluttautuneita, liberaalin taustan omaavia, valkoihoisia naisia.

Koska osallistujilta tarvittiin suostumus heidän kiihottumisensa tarkkailemiseen, on myös todennäköistä, että tutkimukseen osallistuneet naiset olivat seksuaalisesti suhteellisen avoimia.

Tutkijat uskovat myös, että tulokset olisivat saattaneet poiketa nykyisistä havainnoista, mikäli tutkimus olisi tehty laboratorion sijaan enemmän yksityisyyttä tarjoavissa olosuhteissa. 

Women's Health kertoi aiemmin myös, että yksi suosituimmista aikuisviihdeteemoista naisten keskuudessa on lesboseksi.

Tutkijoiden mukaan naisista fantasioiminen ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita halukkuutta kokeilla seksiä saman sukupuolen kanssa tosielämässä.

Lähde: Women's Health

TÄTÄ OLEN AINA SANONUT! NAISTEN LEHDET SEN TODISTAVAT KANNESTA ALKAEN. MISSIKISAT KIINNOSTAVAT VAIN NAISIA. NAISET KATSELEVAT NAISIA SILLÄ SILMÄLLÄ JOKA PAIKASSA, MIEHET EIVÄT NAISIA KIINNOSTA MUUTA KUN LAPSENTEOSSA ELI PAKOSTA KOSKA KAKSI NAISTA EI LASTA SAA VAIKKA MIELI TEKISI.