Monikultturisuus on rikkautta. Pitää paikkansa. Pitää vain katsoa, niin huomaa keille.

 

 

Sisäministeriö informoi kuntia touko-kesäkuun vaihteessa 2015, miten heidän pitää varautua 80 000 turvapaikanhakijan tuloon. Suuri yleisö ei tästä tiennyt mitään, mutta politiikot tiesivät. Kansanedustaja Lauslahti Sanna-Liisa (kok) istui paikalla, josta tiedon sai. Jo kesäkuun 16 päivä 2015 he polkaisivat käyntiin vastaanottokeskuksen. Mukaan lähti Ulpu Iivari (sd), Natri Pasi (parlamentaarikon mies), Vuotilainen Paavo (sd) (ent. Helsingin kaupungin sosiaalijohtaja) ja Baronan omistaja Oksa Markus. Tällä hetkellä Luona Oy majoittaa 2700 turvaoaikanhakijaa. Laskutus veronmaksajilta noin 1.2 miljoonaa kuukaudessa.
Keravalla toimiva kontteja valmistava yritys pyörii tällä hetkellä kolmessa vuorossa, kun Luona Oy:n on tarkoitus majoittaa 1 000 turvapaikanhakijaa kontteihin. Viranomaiset ovat hyväksyneet tämän majoitusmuodon.

 

Politiikot tekevät rajua bisnestä turvapaikanhakijoilla, kun he saivat jo toukokuussa 2015 tiedon turvapaikanhakijoiden määrästä. Myöskin Suomen hallituksella oli tieto asiasta, joten asia ei tullut yllätyksenä kuin Suomen kansalaisille, ei esim. Timo Soinille.

J.S./facebook

http://mvlehti.net/2016/01/18/politiikot-rahastavat-me-maksamme/