Vain murhaajan vanhemmat saavat mediatilaa Ruotsissa samaan aikaan kun uhrin vanhemmat vaiennetaan täysin

 

 
 

original

15-vuotias liettualaispoika Arminas Pileckas tapettiin puukottamalla skånelaisessa Göingen koulussa Ruotsissa. Pileckas oli oleskellut koulun käytävällä ystäviensä kanssa ruokatunnilla, kun 14-vuotias syyrialainen Ahmed Mustafa Al Haj Ali puukotti häntä takaapäin. Puukko osui sydämen kohdalle, mikä koitui pojan kuolemaksi.

Puukottaja-matu-Ruotsi

(Tässä kuva murhaajasta)

Pileckasin luokkatoveri yritti pelastaa tämän hengen yrittämällä pysäyttää verenvuodon. Poliisi ja ambulanssi tulivat paikalle ja Pileckas kuljetettiin kiireesti sairaalaan. Vain hetkeä myöhemmin nuori poika menehtyi vammoihinsa.

Sosiaaliviranomaiset ovat ottaneet huostaansa epäillyn, juuri Ruotsiin asettuneen Al Haj Alin.

Al Haj Ali oli tiettävästi suunnitellut Pileckasin murhaa jo pidemmän aikaa. Hän oli joulupyhinä etsinyt Internetistä sivuja, jotka neuvovat, miten parhaiten saa ihmisen tapettua.

Murhatun Pileckasin vanhempien lausunnot Liettuan medialle kertovat karua kieltä. Murhaaja, Al Haj Al oli ahdistellut seksuaalisesti luokkatovereitaan ja Pileckasin asetuttua puolustamaan heitä -Syyrialaispoika oli suunnitelmallisesti ja kylmäverisesti murhannut hänet takaa päin kostoksi.

Murhatun pojan isä kertoi ruotsalaismedian yksioikoisesti ilmoittaneen, etteivät he aio uutisoida tapausta heidän näkökulmastaan. Mutta syyrialaispojan vanhemmat ovat saaneet palstatilaa Ruotsalaisessa mediassa.

Göingen koulun oppilaat kuvailevat Arminas Pileckasin olleen ystävällinen, kiltti ja mukava oppilas. He kertoivat Pileckasin aina puolustaneen ystäviään, oli kyseessä sitten tappelu tai sanallinen välienselvittely.

”Arminas oli todellinen ilopilleri, mukava ja kiltti. Hän oli luokan keskipiste. Hän sai aina koko luokan nauramaan”, kertoi 15-vuotias tyttöoppilas.

Lähteet: PatrioottiMV-lehti

Toimittanut MP