Vokkiraiskaus tapahtui vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun afganistanilainen teiniraiskaaja oli ollut kurssilla.

 

redcross-flanders

Afganistanilainen turvapaikanhakija on syytettynä Punaisen Ristin naispuolisen työntekijän raiskauksesta, vastaanottokeskuksessa. “Teini” turvapaikanhakija oli ollut vain 2 viikkoa aiemmin “miten käsitellä naisia” -kurssilla.

16-vuotias seurasi työntekijää ruokatarjoilun aikana kellariin ja syyttäjien mukaan raiskasi naisen. Tapaus sattui vastaanottokeskuksessa, Menenissä, Belgiassa.

Tuomari määräsi pojan vangittavaksi kuulemista varten. Punaisen Ristin tiedottajan mukaan tämä oli ensimmäinen kerta 25 vuoteen, kun belgialaisessa vokissa on ollut vastaavanlainen tapaus.

Belgia sai 35 476 turvapaikkahakemusta vuonna 2015, mikä oli yli kaksinkertainen määrä vuoteen 2014. Järkyttävätapaus tuli ilmi vain viikko sen jälkeen kun irakilainen turvapaikanhakija joutui syytteeseen 10-vuotiaan pojan rauskauksesta Wieniläisessä uimahallissa.

Maahanmuuttaja selitti poliisille hänellä olleen “seksuaalinen hätä”, koska ei ollut saanut seksiä kuukausiin.Viime kuussa myös saksalainen vapaa-ajan keskus kielsi maahanmuuttajilta sisäänpääsyn, koska uimahallissa oli käpälöity kahta teinityttöä.Järkyttävä välikohtaus vapaa-ajan keskus Münchenissä,  jossa kolme Syyrialaista poikaa käpälöi 17-vuotiasta tyttöä uimapuvun alta. Tämän jälkeen pojat käsittelivät tytön siskon, joka tuli puolustamaan.Tapauksia on valtavasti eripuolilla Eurooppaa Expressen mukaan ja tekijät yleensä pohjois-afrikkalaisia ja arabeja.

Lähde: Express

SUOMESSA LÄHDE: UBERUUTISET