Jos naisilta poistetaan seksuaaliset esteet, he tuhoavat kulttuurit. Pohjimmiltaan naisia ei kiinnosta tai huoleta heidän heimonsa, kansansa tai yhteisönsä. Kuten kaikilla muillakin luontokappaleilla, naisenkin perimmäinen pyrkimys on, kuinka hän selviytyy elämästä helpoiten ja mukavasti nautiskellen.

Nyt puoli vuosisataa kestänyt naisten vapautusliike ja heidän poliittisen vaikutusvallan lisääminen on päättymässä länsimaisen sivistyksen tuhoon. Tuho, joka nyt on tehty, voi olla korvaamaton. Ainoa vaihtoehto saattaa olla palaaminen selkeästi patriarkaaliseen järjestelmään. Mutta tämä tuntuu varsin epätodennäköiseltä.

Kaikki länsimaiset naiset eivät tietenkään sovi tähän muottiin, mutta joillakin naisilla on käyttäytymismalleja, jotka on hyvä nostaa esiin. On syytä korostaa, että länsimaiset miehet ovat itse hyväksyneet kaikki ne arvot, joita naiset tavoittelevat. Muistakaamme myös, että kautta ihmiskunnan historian, naiset eivät ole ikinä rakentaneet yhtäkään sivilisaatiota. Sen ovat aina tehneet miehet, naisten avustuksella. Miehet ovat kuitenkin pitäneet ne kasassa.

Nyt kun Eurooppa on tuhoutumassa tänne holtittomasti tunkeutuvan muslimivyöryn alle, joista yli 90% on nuoria miehiä, on syytä nostaa historiasta esiin eräs naisille ominainen piirre. Ja se on petos. Kautta historian, kaikki naiset eivät ole osoittaneet lojaalisuutta heimoaan tai kansaansa kohtaan. Valloitussodissa osa naisista on aina heti lyöttäytynyt miehittäjän kumppaneiksi, yksinkertaisesti siksi, että kokevat nämä vahvemmiksi kuin oman kansansa miehet.

Näin kävi toisen maailmansodan aikaan kautta koko natsien valloittaman Euroopan, jossa naiset joukoittain siirtyivät valloittajien puolelle, heidän "morsiamikseen". Kun sota sitten päättyi liittoutuneiden voittoon, näiden naisten kohtalo oli karmea. Ja tällä hetkellä suuri joukko länsimaalaisia naisia toivottaa kulttuurillemme vihamieliset muslimijoukot avosylin tervetulleiksi Eurooppaan.

Euroopassa vallassa olevat naiset jopa avoimesti iloitsevat siitä tuhosta, mitä nämä joukot saavat aikaan kulttuurillemme. Aivan kuten eräs saksalainen naispoliitikko Hampurissa julisti: "Yhteiskuntamme tulee muuttumaan. Kaupunkimme tulee radikaalisti muuttumaan. Olen varma, ettei saksalaisilla ole parissakymmenessä vuodessa enää etnistä enemmistöä täällä Hampurissa. Ja minä sanon teille kaikille suoraan: Se on hieno juttu!"

Omituisinta tässä on, että nykyisen muutoksen myötä yhteiskunnastamme tulee naisille yhä vaarallisempi ja huvittavinta se, että heidän suojelemisensa tulee kuitenkin kuulumaan miehille. Eli tosiasiassa naiset saavat osakseen vain niin paljon vapauksia, kuin miehet ovat valmiita heille turvaamaan.

Kysymys kuuluukin, miksi naiset tekevät näin? Miksi he pettävät lähipiirinsä? Tutkimusten mukaan vielä jokin aika sitten 80% naisista sai jälkeläisiä, kun miehistä vain 40%. Kuinka tämä on mahdollista? Yksinkertaisesti suurella yksinhuoltajanaisten määrällä. Samat miehet siittivät lapsia myös avioliittonsa ulkopuolella, koska nämä "vapaat" naiset eivät piitanneet naimisissa olevien miesten vaimojen tunteista.

Naisen psykologiaan kuuluu sopeutumisen taito. Jos nainen ei menneisyydessä sopeutunut valloittajaheimon tapoihin ja alistunut uudelle "isännälleen", hän oli kuoleman oma yhdessä miehensä, poikiensa ja isiensä kanssa. Tässä on myös yksi syy siihen, miksi naiset ovat aina kiinnostuneet enemmän rikollisista, roistoista ja massamurhaajista, kuin niskalimassa työtä painavista rehellisistä työmiehistä.

 

Nuoret naiset ovat aina olleet enemmän kiinnostuneita "lurjuksista". Tässä yhteydessä sopii paljastaa, että tutkimusten mukaan (joihin ei ole pakko uskoa) 87% naisista saa orgasmin raiskauksen yhteydessä ja että naisten ykkösfantasia on tulla raiskatuksi. Siksikö eurooppalaiset naiset ovat niin avosylin toivottamassa tervetulleeksi tänne tunkeutuvat muslimijoukot, joiden harrastuksiin kuuluvat joukkoraiskaukset?

Viime aikoina olemme saaneet kuulla useista tapauksista, joissa suomalaiset naiset ovat ottaneet kumppaneikseen vasta maahan tulleita muslimeita, lainkaan välittämättä siitä, mitä islamissa sanotaan naisen kohtelusta. Naisten johtamassa Ruotsissa yhteiskunta onkin jo suistunut raiteiltaan, vaikkei siitä valtamediassa kerrota. Nettikirjoituksista saamme kuitenkin tietoa ruotsalaisten naisten karmeista kohtaloista. Kun Ruotsissa somalimies raiskasi ja leikkasi pään irti opettajattareltaan, tekoa vähäteltiin, väittämällä että "puukotus" oli seurausta tuon lapsipakolaisen kurjista olosuhteista, vaikka kaulankatkoja olikin 24-vuotias mies.

Tämä artikkeli perustuu tositapahtumiin ja tutkimuksiin ja jos se tuntuu huuhaalta, niin avatkaa silmänne ja katsokaa ympärillenne.

LÄHDE:http://realitysocial.net/index.php/fi/reality/blog