Lyhyen ajan sisällä Ruotsin poliisille on tullut jo useita ilmoituksia turvapaikanhakijapoikien raiskauksista.

 

 

 

 

15-vuotias tuli Ruotsiin turvapaikanhakijaksi Afganistanista. Hän ehti olla Malmössä vain muutaman päivän, kun toiset vastaanottokeskuksen asukkaat veivät hänet pellolle, hakkasivat hänet ja raiskasivat hänet raa’asti.

Ruotsi pelto raiskaus

Poika raiskattiin tällä pellolla.

Poika oli tullut Ruotsiin mukanaan vain älypuhelin, vaatteita ja muutama muisto perheestä mukanaan. Kaksi vastaanottokeskuksessa asuvaa poikaa, jotka myös ovat afgaaneja, oli tarjoutunut käymään hänen kanssaan supermarketissa, mutta hän kieltäytyi. Muutamaa päivää myöhemmin he kysyivät uudelleen, haluaisiko poika lähteä ulos heidän kanssaan ja tällä kertaa poika myöntyi.

He veivät 15-vuotiaan moottoritien läheiselle pellolle myöhään illalla, kun kaupat olivat jo kiinni.

Vanhempi afgaanipoika iski 15-vuotiasta päähän ja kaatoi pellolle. Toinen piteli 15-vuotiasta maassa ja raiskasi häntä pojan mukaan vähintään kymmenen minuutin ajan.

“Joka kerta kun huusin, he löivät minua ja tukkivat suuni”, uhri kertoi myöhemmin poliisille.

Uhri yritti silti huutaa saadakseen raiskauksen loppumaan, mutta häntä vain hakattiin lisää. Kun yksi lopetti raiskauksen, toinen aloitti.

15-vuotiaalle sanottiin, ettei hän saa kertoa tapauksesta poliisille tai kenellekään vastaanottokeskuksessa. Kun poika meni vastaanottokeskukseen päästyään suihkuun, toinen raiskaajista seurasi häntä sinne ja piteli nenästä niin, että poika oli hukkua suihkuveteen.

“En voinut hengittää nenän kautta ja lähes menetin tajuntani”, poika kertoi poliisille.

Kun raiskaajat nukahtivat sinä iltana, 15-vuotias hiipi pois sängystään ja kertoi turvapaikkakeskuksen vuorossa oleville työntekijöille, mitä oli tapahtunut.

Poliisi pidätti raiskaaja-afgaanit. Heidän oikeudenkäyntinsä pidetään 29. helmikuuta.

Ruotsissa alkaa olla pakolaispoikien raiskausepidemia. Oikeusjärjestelmän käsiteltävänä on tällä hetkellä ainakin kuusi vastaanottokeskuksissa poikiin kohdistunutta tapausta.

Lähteet: Breitbart ja Dagens Nyheter

T2/MV

LÄHDE: MV-LEHTI

Irakilainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa Wienissä

Mies kertoi poliisille syyksi raiskaukseen, että hän oli ollut puutteessa monta kuukautta.

 

 
 

 

20-vuotias irakilaissiirtolainen saapui Balkanin reittiä pitkin Itävaltaan syyskuussa ja ajoi työkseen taksia. Joulukuussa mies meni uimahalliin, raiskasi pukuhuoneessa 10-vuotiaan pojan, minkä jälkeen mies meni tekemään uimahyppyjä hallin puolelle.

Irakilainen raiskasi pojan niin väkivaltaisesti, että poika vietiin sairaalahoitoon vammojen takia.

Uimahalli raiskaus Wien

Resienbad-uimahalli Wienissä.

Uimavalvoja hälytti välittömästi poliisin, kun valtoimenaan itkevä poika tuli kertomaan hänelle, mitä oli tapahtunut. Samaan aikaan raiskaaja ilotteli hyppelemällä kolmesta metristä uimahyppyjä.

Poliisi pidätti miehen uimahallissa. Kuulustelussa mies kertoi poliisille, että kyseessä oli “seksuaalinen hätätilanne”, koska hän ei ollut harrastanut seksiä neljään kuukauteen. Miehellä on vaimo ja tytär Irakissa.

Raiskaus tapahtui 2. joulukuuta viime vuonna Wienin Resienbad-uimahallissa. Poliisi ei ole aikaisemmin tiedottanut tapauksesta suojellakseen uhria.

LähdeThe Daily Mail

T2/MV

LÄHDE: MV-LEHTI