Loimaan poliisi tutkii tapausta varkauden yrityksenä ja kotirauhan rikkomisena.

 
HS
 

100-VUOTIAS MIES OTTI asuntoonsa tunkeutuneen naisen kiinni Koskella, kertoi Lounais-Suomen poliisilaitos tiedotteessa perjantaina.

Poliisin mukaan erittäin huonosti näkevä mies avasi noin 60-vuotiaalle naiselle oven, koska odotti ruokaansa saapuvaksi kyseiseen aikaan. Nainen kuitenkin tunkeutui miehen olohuoneeseen.

Naisen tarkoituksena oli poliisin mukaan ilmeisesti kaupata tavaroita, mutta tarkoitusperät eivät olleet vielä täysin selvillä.

”Nainen ei ole poistunut pyynnöistä huolimatta. Mies on saanut otettua naisesta kiinni ja pitänyt paikallaan lieviä voimakeinoja käyttäen, kunnes poliisi saapui paikalle”, kertoi vanhempi konstaapeli Raimo Anttila Loimaan poliisista Helsingin Sanomille lauantaina.

MIEHEN RANTEESSA olevan turvapuhelinrannekkeen avulla paikalle saatiin hälytettyä apua. Anttilan mukaan on vielä epäselvää, kumpi on painanut linjan avaavaa nappia käsirysyssä. Poliisi saapui paikalle noin 15 minuuttia hälytyksen saamisen jälkeen.

Loimaan poliisi tutkii tapausta varkauden yrityksenä ja kotirauhan rikkomisena. Vanhuksen asuntoon on tunkeuduttu myös aiemmin.

HELSINGIN SANOMAT