Suomen valtamedia ei mainitse murhaajien olevan muslimeja ja ääri-islamisteja.

 

 

Muslimit tappoivat Dhakassa kaksi tunnettua homoaktivistia machete-veitsillä. Lisäksi yksi loukkaantui.  Islamistit ovat murhanneet Bangladeshissa tässä kuussa jo neljä ihmistä.

26BANGLADESH-web1-master768

Aktivisti, Julhas Mannan, kiinnitti äärimuslimien huomion järjestäessään homomarssin Bengalissa ja toimittaessaan Bangladeshin ainoaa homolehteä,Roopbaania. Hän oli jo saanut useita “todella pahoja murhauhkauksia”.

Maanantaina viiden, kuuden nuoren miehen ryhmä  lähestyi Mannanin toimistoa tekeytyen läheteiksi, jotka tuovat Mannanille lähetettyä pakettia. Paketissa oli machete-veitsiä.

Ryhmä hyökkäsi ensin turvamiehen kimppuun ja eteni Mannanin asuntoon, jossa he tappoivat tämän ja Mannanin ystävän. Ryhmä pääsi pakenemaan ja avasi ampui heitä pysäyttämään tullutta poliisia.

Xulhaz Mannan oli toinen tapetuista miehistä.

Uhri, Xulhaz Mannan, oli tunnettu homoaktivisti..

Bangladeshissa viime aikoina tehdyt järkyttävät hyökkäykset ja murhat seksuaalivähemmistöjen edustajia, ateisteja, uskonnollisiavähemmistöjä sekä islamista kriittisesti kirjoittavia ja puhuvia kohtaan on saanut maan kansalaiset protestoimaan.

Kun väkivaltaisuuksien aalto viime vuonna alkoi, ei yhtäkään väkivaltaan syyllistynyttä muslimia ole otettu kiinni. Opiskelijat penäävät hallituksen vastuuta asiasta.

Opiskelijoiden protesti väkivaltaisuuksia vastaan

Opiskelijoiden protesti väkivaltaisuuksia vastaan, Bangladesh.

Lauantaina vapaamielinen yliopiston professori puukotettiin kuoliaaksiRajshahin kaupungissa.

Viime vuonna neljä sunnimuslimeista kriittisesti kirjoittanutta aktivistia tapettiin macheteveitsillä.

Suomen valtamedia oli pyyhkinyt tapausta uutisoidessaan pois faktan, että iskun tekijöinä olivat muslimit, sekä sen, että islamia arvostelevat ovat maassa tappouhkauksien alla.

Suomessa ainakin yksi media kirjoittaa vain “miehistä, jotka tappoivat”, toisin kuin monen muun maan mediassa, jossa tuodaan selvästi  ilmi, että hyökkääjät ovat muslimeja ja islamisteja.

Lähde: The New York Times

T8/MV
Toimitus8mv@gmail.com