1000691.jpg?itok=hx-AKxKG

Internetissä on kartta, jonne miehet merkitsevät muun muuassa masturbointipaikkoja. Palvelussa on runsaasti merkintöjä ympäri Etelä-Karjalaa.

Kuvankaappaus Grafetee.com-sivulta.

 
 
ILMIÖ   Setan puheenjohtajan mukaan ilmiö voi johtua ahdasmielisyydestä.

Internetissä kiertää linkki karttaan, jossa erityisesti miehet ilmoittavat menevänsä jonnekin masturboimaan tai tyydyttämään toisiaan.

Lappeenrannassa merkittyjä paikkoja ovat muun muassa Lappeenrannan uimahalli ja Lauritsalan uimahalli.

Lappeenrannan kaupungin kunnossapitotyönjohtaja Tommi Nakari ihmettelee, miten uimahallin saunassa masturboiminen olisi edes mahdollista.

– En usko, että saunassa pääsisi pääsisi masturboimaan. WC:t ovat asia erikseen, meillä on lukittavia vessoja siellä, Nakari arvelee.

Ketään ei ole uimahallien saunoista saatu kiinni. Nakarin mukaan se olisi poliisiasia.

– Se on varmaankin poliisiasia ja porttikielto tulisi välittömästi, jos jäisi kiinni. Näin uskoisin, Nakari sanoo.

Uimahallin saunassa uskaltaa kuitenkin hänen mukaansa jatkossakin käydä.

– Meillä on kuitenkin aika paljon asiakkaita, että en usko että kukaan saunassa sellaista tekisi. Siitä tulisi aika nopeasti tieto, Nakari sanoo.

Myös kauppakeskus IsoKristiinan kohdalla on merkintä, jonka mukaan erityisesti toisen kerroksen miesten vessassa tapahtuu.

IsoKristiinan kiinteistöpäällikkö Rebecca Haaranen ei ole kuullut siitä, että IsoKristiinan vessoissa käytäisiin masturboimassa. Hän ei halua kommentoida asiaa ennen kuin on selvittänyt sitä tarkemmin.

Saimaan Setan puheenjohtaja Tommi Kiukas ei ole aiemmin kuullut kartasta. Onko Lappeenranta niin ahdasmielinen, ettei sitä voi julkisesti tehdä?

– Voihan se olla sitäkin, että Lappeenranta on niin pieni ja ahdasmielinen paikka, ettei täällä pysty omalla nimellään hakemaan seksiseuraa.

Moni merkintä keskustelussa on ainakin ilmoituksen perusteella vanhemman miehen tekemä. Kiukas sanoo, että tilanne voi olla vielä vaikeampi vanhemmilla miehillä.

– Ne viisikymppiset muistavat sen, kun se on ollut rikos, että sen takia hakevat sitä puuhailuseuraa nimettömästi netissä.

Näissä paikoissa tapahtuu

Intenet-palvelu Grafeteen kautta tehdyllä kartalla näkyy useita eri kohteita.

Lappeenrannassa niitä ovat muun muassa Lappeenrannan Uimahalli, Lauritsalan uimahalli, kauppakeskus IsoKristiina, kanavan seutu sekä Joutsenon levähdyspaikat. Uimahallien viimeisimmät merkinnät on tehty 14.4. ja 13.4.

Imatralla on kartalla useita pisteitä, mutta vilkasta keskustelua on vähemmän.

Kommentti: Eivätkö miehet voi touhuta kuin piilottelemalla?

Riina Haapala

Kun kuulin ensimmäistä kertaa kartasta, jolle merkitään mastrubointipaikkoja, ajattelin sen olevan jotain ihan muuta, kuin mitä se todellisuudessa olikin.

Kartta vaikuttaa hyvin selkeästi miesten jutulta ja miehet tyydyttävät toisiaan eri tavoin. Ei siinä mitään, jokainen tekee, miten tykkää, mutta ihmettelen, mikä ajaa ihmisen hakemaan tuntematonta seuraa julkiseen vessaan.

Onko Lappeenranta niin ahdasmielinen, etteivät miehet voi hakea seuraa toisistaan julkisesti vaan se pitää tehdä nimettömästi? Vai onko kyse vain kiinnijäämisen tuomasta jännityksestä? Toivon, että kyse on jälkimmäisestä.

http://www.imatralainen.fi/