By Elven 

 
 

poikatanssi4.Bacha Bazi – ”Poikaleikki” on vanha ”perinne” etenkin Afganistanissa

Asiasta uutisoi mm. Daily Mail

Nuoret pojat tanssivat mekoissaan vanhemmille miehille – ja tulevat sen jälkeen seksuaalisesti hyväksikäytetyiksi

Afganistan on yksi maailman uskonnollisimmista valtioista -maa, jossa miehet ja naiset noudattavat Islamin oppeja hyvin huolellisesti.

Harras ulkokuori kuitenkin kätkee synkkiä salaisuuksia. Bacha Bazi eli ”Poikaleikki” saattaa näyttää vain viihdykkeeltä, jossa nuoret pojat tanssivat vanhempien miesten katsellessa. Todellisuudessa kyse on paljon muusta(kin) kuin tanssimisesta.

Kyse on enemmänkin seksiorjuudesta, jossa jopa 10-vuotiaita poikia käytetään seksuaaliseen nautintoon, joukkoraiskataan ja kierrätetään ikääntyneiden miesten piirissä.

Homoseksuaalisuus on jyrkästi kiellettyä islamilaisuudessa. Todellisuudessa suuri osa muslimeista on kuitenkin hyvin mieltyneitä -ei pelkästään sodomiaan -vaan erityisesti sodomiaan hyvin nuorten poikien kanssa. Koraanin mukaan homoseksuaalisuus on synti. Synti kuitenkin kierretään väittämällä, että kyse ei ole homoudesta, jos ei ole rakastunut poikaan. 

Poikien metsästäjät houkuttelevat köyhiä poikia valheellisilla lupauksilla työstä

Afganistanissa köyhyys on eräs syy, joka on johtanut ilmiön kasvuun viimeisimmän 15 vuoden aikana. Poikasaalistajien on helppoa kulkea kaduilla etsimässä kauniita, nuoria poikia ja houkutella heitä valheellisilla tarjouksilla työstä ja koulutuksesta.

Public Broadcasting Service (PBSartikkelissaan

Eräs ”bacha bazi-pimp” eli poikametsästäjä kertoo: ”Kuljen joka provinssiin hakemaan onnea ja nautintoa poikien kanssa. Jotkut pojat eivät ole hyviä tanssimaan, joten heitä käytetään muihin tarkoituksiin… Tarkoitan sodomiaa ja muita seksiakteja.”

Lupausten täyttämisen sijaan pojat valmennetaan tanssijoiksi, viihdykkeeksi vanhemmille miehille. Heidät meikataan ja puetaan kuin naiset, tanssimaan hulmuavissa hameissaan. Heitä käytetään seksuaalisesti hyväksi ja joukkoraiskataan.

The Guardian kirjoitti aiheesta:

”Puettuna hulmuavaan paitaan ja pitkään, punaiseen hameeseen -pienet hopeakellot kiinnitettyinä käsiin ja jalkoihin -kulkee tanssija huoneen poikki, kasvot kätekettyinä punaisen huivin taakse. Kellot kilahtelevat liikkeiden mukaan, paita pyyhkäisee tanssia katselevia miehiä, jotka kurottelevat käsillään koskettaakseen. Sitarin soittaja laulaa kovalla äänellä rakkauslaulua pettämisestä. Tanssija kääntyilee ja laulaa käheästi hänen mukanaan, kädet ojennettuina hoikan, lihaksikkaan varalon yllä, liikkuen yhä nopeammin ja nopeammin -kunnes viimein laskee huivinsa ja paljastaa kauniin, nuoren miehen kasvot, joissa on jälkiä viiksistä ja parrasta. Yksi miehistä nappaa huivin nopeasti ja alkaa haistella sitä.”

”Viereisessä huoneessa, 16-vuotiasta Mustafaa valmistellaan tanssimaan seuraavana. Hänen omistajansa avaa pienen vaatenipun ja ottaa esiin pitkän, sinisen hameen, karmiininpunaisen paidan, nahkahihnoja ja kellot. Mustafa seisoo pöydällä ja polttaa hermostuneena savuketta. Pitäen laihat kätensä ylös kohotettuina, hän antaa kikatellen ja nauraen kahden parrakkaan, turbaanipäisen miehen pukea hänet kuin nuken. Yksi kampaa hänen pitkiä hiuksiaan ja tarjoaa toiselle ”kunnian” kietoa nahkanyörit hänen ranteidensa ja nilkkojensa ympäri.”

 

poikatanssi2.

poikatanssi3

Kun juhlat ovat ohi ja tanssi päättyy, paljastuu kauhein osa heidän roolistaan

Tanssin loputtua ja juhlien päätyttyä poikia kierrätetään useiden miesten kesken. Heidät viedään hotellihuoneisiin ja heitä käytetään seksuaalisesti hyväksi.

”Pojat eivät saa mitään rahallista korvausta juhlista”, kertoo valokuvaaja Barat Ali Batoor, joka on viettänyt kuukausia poikien parissa ja voittanut heidän luottamuksensa.

Pojat elävät kuin heillä olisi suhde isäntiensä kanssa. Isännät kustantavat heidän elämisensä.

”He harrastavat seksiä isäntiensä kanssa ja ovat juhlissa useiden ihmisten hyväksikäyttämiä.” Eräs maassa käytetyistä sanonnoista kuuluukin:”Naiset ovat lasten tekoa varten, pojat nautintoa varten.”

Poikien kauneus ja lukumäärä merkkinä vaikutusvallasta ja vauraudesta

Missä tahansa päin maailmaa toimintaa pidettäisiin pedofiliana. Afganistanissa hyväksikäyttäjät ovat kuitenkin poliisin suojelemia. Poliisit eivät uskalla puuttua usein hyvin vaikutusvaltaisten miesten toimiin. Usein kyse on korkea-arvoisista sotapäälliköistä ja liikemiehistä.

Sotapäälliköillä on monia -usein jopa 10 poikaa. Poikien kauneus ja lukumäärä ovat merkkinä heidän vaikutusvallastaan. Tarvitaan paljon rahaa maksaa pojista, ruokkia heidät, ostaa heille vaatteita. Se on osoitus varakkuudesta.

Nuorille pojille, jotka on valittu bacha bareesh:ksi usein 13-15 vuoden iässä -kyse on kuitenkin tuomiosta elinkautiseen, elämään kaukana perheestä ja vieraantuneena yhteiskunnasta.

LÄHDE:http://www.finnleaks.net/